Inschrijfformulier PreSale


Met het invullen van dit inschrijfformulier geef je aan dat je interesse hebt in een of meerdere bouwnummers in project Hof van Liduina te Warmond.

Op het PreSale Event was enorm veel belangstelling. De eerste gesprekken zijn ingepland. Wil je je toch nog inschrijven voor de PreSale en kans maken op een woning, dan word je op een reservelijst gezet.
Tijdens het kennismakingsgesprek wordt het door jou ingevulde inschrijfformulier besproken. 


Aan het einde van dit kennismakingsgesprek kunnen er 3 uitkomsten zijn: 

  • Je kunt of wilt niet verder met de woning omdat je óf de maandlasten te hoog vindt óf omdat je de benodigde hypotheek voorzienbaar niet kunt krijgen/niet vastgesteld kan worden of je de benodigde hypotheek kunt krijgen;
  • Je kunt je opgeven als voorrangskandidaat;
  • Je kunt één van de woningen van je keuze reserveren door middel van een reserveringsovereenkomst, uiteraard alleen maar als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat.

Het is niet mogelijk vóór het gesprek met VORM Sales & Finance te reserveren. Heb je de gedachte óm te reserveren, is het dus zaak zo spoedig mogelijk het gesprek aan te gaan met VORM Sales & Finance. Het is sowieso verstandig om vóór het gesprek (wij vragen dat ook in dit inschrijfformulier) álle woningen in ons project aan te geven waarin je geïnteresseerd bent.

Voor alle duidelijkheid: Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Meer weten? Bel 0186-618777 en vraag naar Daniëlle, Michel, Richard of Miriam. Dit zijn jouw specialisten voor Hof van Liduina. Je kunt Daniëlle, Michel, Richard of Miriam ook mailen: d.schuller@vorm.nl, m.kion@vorm.nl, r.stolwijk@vorm.nl of m.dallo@vorm.nl
 
De in dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de door ons gevoerde administratie en zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Pagina: vorige 1 2 3 4 volgende